banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Acar Timor - acar/atjar van groenten uit Timor

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Acar Timor
acar/atjar van groenten uit Timor


Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kleine komkommer
1/4 Chinese kool
2 bosjes kangkung
100 gr tauge
1 eetl azijn
1 eetl suiker
7 cm jahe
10 rode lomboks
5 sjalotjes
6 teentjes knoflook
water

Cara membuat:
Snijd de jahe in plakjes, halveer de sjalotjes en de lomboks en snijd de knoflook in dunne plakjes. Ontpit de komkommer en snijd deze in stukjes. Snijd de kool in stukjes. Week eerst de jahe, de sjalotjes, de lomboks en de knoflook voor 15 minuten in water en giet af. Meng het dan met de azijn en de suiker en schep het in een pot. Memg dan de komkommer, de kool, de tauge en de kangkung blaadjes erdoor en laat dit tenminste 1 uur intrekken voor gebruik.

 

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564967