1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Acar Timor
acar/atjar van groenten uit Timor


Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kleine komkommer
1/4 Chinese kool
2 bosjes kangkung
100 gr tauge
1 eetl azijn
1 eetl suiker
7 cm jahe
10 rode lomboks
5 sjalotjes
6 teentjes knoflook
water

Cara membuat:
Snijd de jahe in plakjes, halveer de sjalotjes en de lomboks en snijd de knoflook in dunne plakjes. Ontpit de komkommer en snijd deze in stukjes. Snijd de kool in stukjes. Week eerst de jahe, de sjalotjes, de lomboks en de knoflook voor 15 minuten in water en giet af. Meng het dan met de azijn en de suiker en schep het in een pot. Memg dan de komkommer, de kool, de tauge en de kangkung blaadjes erdoor en laat dit tenminste 1 uur intrekken voor gebruik.

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416367