banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Acar Timor - acar/atjar van groenten uit Timor

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Acar Timor
acar/atjar van groenten uit Timor


Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kleine komkommer
1/4 Chinese kool
2 bosjes kangkung
100 gr tauge
1 eetl azijn
1 eetl suiker
7 cm jahe
10 rode lomboks
5 sjalotjes
6 teentjes knoflook
water

Cara membuat:
Snijd de jahe in plakjes, halveer de sjalotjes en de lomboks en snijd de knoflook in dunne plakjes. Ontpit de komkommer en snijd deze in stukjes. Snijd de kool in stukjes. Week eerst de jahe, de sjalotjes, de lomboks en de knoflook voor 15 minuten in water en giet af. Meng het dan met de azijn en de suiker en schep het in een pot. Memg dan de komkommer, de kool, de tauge en de kangkung blaadjes erdoor en laat dit tenminste 1 uur intrekken voor gebruik.

 

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 204 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39368530