Zoetzuur van garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 gamba’s
300 ml water
1 eetl azijn
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe:
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
2 theel suiker
Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst de gamba's gaar in 10 minuten. Pel daarna de gamba's en snijd deze in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe tot een pasta. Meng dit met 100 ml bouillon, de azijn en het zout. Dit even laten koken en dan de gamba's toevoegen en laten afkoelen.
ingrediënten:
8 gamba’s
300 ml water
1 eetl azijn
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe:
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
2 theel suiker
Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst de gamba's gaar in 10 minuten. Pel daarna de gamba's en snijd deze in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe tot een pasta. Meng dit met 100 ml bouillon, de azijn en het zout. Dit even laten koken en dan de gamba's toevoegen en laten afkoelen.