Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Acar Udang - Zoetzuur van garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Udang
Zoetzuur van garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 gamba’s
300 ml water
1 eetl azijn
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
2 theel suiker

Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst de gamba's gaar in 10 minuten. Pel daarna de gamba's en snijd deze in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe tot een pasta. Meng dit met 100 ml bouillon, de azijn en het zout. Dit even laten koken en dan de gamba's toevoegen en laten afkoelen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 290 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431304