Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal petis udang 2 - sambal met petis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal petis udang 2
sambal met petis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 sjalotten
16 rawits
1 eetl. petis udang
2 eetl. kecap manis
3 eetl. water
1 limoen (sap)
zout naar smaak
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst de rawits in water voor 4 minuten en laat deze daarna uitlekken. Snijd de sjalotten in zeer dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan olie en bak de sjalotten goudbruin. Wrijf of maal de rawits met de petis fijn tot een pasta. Meng deze pasta met de ketjap, het limoensap, het water, het zout en de sjalotten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015732