1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal petis udang 2
sambal met petis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 sjalotten
16 rawits
1 eetl. petis udang
2 eetl. kecap manis
3 eetl. water
1 limoen (sap)
zout naar smaak
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst de rawits in water voor 4 minuten en laat deze daarna uitlekken. Snijd de sjalotten in zeer dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan olie en bak de sjalotten goudbruin. Wrijf of maal de rawits met de petis fijn tot een pasta. Meng deze pasta met de ketjap, het limoensap, het water, het zout en de sjalotten.

who is online

We hebben 273 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35084277