logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Acar Telor
atjar van ei
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren
3 kemirienoten
2 cm kunyit (kurkuma)
3 cm gember (jah/djahé)
1 rode lombok
1 1/2 eetl olie
6 eetl azijn
zout naar smaak
water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst de eieren hard in water. Wrijf de kemiri, de kunyit, de gember en de lombok fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 1 minuut. Voeg dan de azijn, de gehalveerde eieren en het zout toe en stoof dit nog 3 minuten

Add comment

Submit

who is online

We have 189 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180515