atjar van ei
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren
3 kemirienoten
2 cm kunyit (kurkuma)
3 cm gember (jah/djahé)
1 rode lombok
1 1/2 eetl olie
6 eetl azijn
zout naar smaak
water
Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst de eieren hard in water. Wrijf de kemiri, de kunyit, de gember en de lombok fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 1 minuut. Voeg dan de azijn, de gehalveerde eieren en het zout toe en stoof dit nog 3 minuten
ingrediënten:
5 eieren
3 kemirienoten
2 cm kunyit (kurkuma)
3 cm gember (jah/djahé)
1 rode lombok
1 1/2 eetl olie
6 eetl azijn
zout naar smaak
water
Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst de eieren hard in water. Wrijf de kemiri, de kunyit, de gember en de lombok fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 1 minuut. Voeg dan de azijn, de gehalveerde eieren en het zout toe en stoof dit nog 3 minuten