Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Acar Taugé - atjar van tauge

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Taugé
atjar van tauge
Bahan-bahan:
ingrediënten;
250 ml azijn,
1 ui
3 teentes knoflook
1 eetl. gerapste gula jawa (palmsuiker)
1 rode lombok
200 gr. taugé

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ui en de knoflook fijn en de lombok in smalle reepjes of ringetjes. Meng dit alles met de azijn en de suiker. blancheer de taugé kort en giet vervolgens het azijnmengsel over de tauge en laat dit 60 minuten intrekken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 199 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117466