Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Acar sontong - Zoetzuur van inktvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar sontong
Zoetzuur van inktvis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 inktvissen
4 sjalotten
2 rode lombok
1 limoen (sap)
3/4 theel. peper
1 eetl. azijn
1 eetl. suiker,
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Verwijder de inktzakjes van de inktvissen, maak deze schoon en snijd deze dan in kleine stukjes. Snijd de sjalotten in dunne schijfjes en de lomboks in kleine reepjes. Meng alles met het zout goed door elkaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 260 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083696