Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Acar sontong
Zoetzuur van inktvis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 inktvissen
4 sjalotten
2 rode lombok
1 limoen (sap)
3/4 theel. peper
1 eetl. azijn
1 eetl. suiker,
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Verwijder de inktzakjes van de inktvissen, maak deze schoon en snijd deze dan in kleine stukjes. Snijd de sjalotten in dunne schijfjes en de lomboks in kleine reepjes. Meng alles met het zout goed door elkaar.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573536