Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Icon1 Comment
Sambal Goreng Kol - pittige gestoofde en gebakken kool
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sambal Goreng Kol
pittige gestoofde en gebakken kool

Bahan-bahan;

ingrediënten:
1 groene kool (middelgroot)
2 sjalotten
2 rode lomboks
1/2 theel trasi
1 theel palmsuiker
2 cm laos
1 theel zout
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten in dunne plakjes en de lomboks fijn. Wrijf of maal de laos, de trasi, het zout en de palmsuiker fijn tot een paste. Snijd de kool in grove reepjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan de boemboe toe en bak dit voor 1 minuut. Dan de kool toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de kool gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 624 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915735