Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
1 Comment
Sambal Goreng Kol - pittige gestoofde en gebakken kool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Kol
pittige gestoofde en gebakken kool

Bahan-bahan;

ingrediënten:
1 groene kool (middelgroot)
2 sjalotten
2 rode lomboks
1/2 theel trasi
1 theel palmsuiker
2 cm laos
1 theel zout
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten in dunne plakjes en de lomboks fijn. Wrijf of maal de laos, de trasi, het zout en de palmsuiker fijn tot een paste. Snijd de kool in grove reepjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan de boemboe toe en bak dit voor 1 minuut. Dan de kool toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de kool gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 236 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449500