banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Tumis kangkung bunga pepaya - gebakken kangkung met papaya bloemen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis kangkung bunga pepaya
gebakken kangkung met papaya bloemen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr papaya bloemen
3 bosjes kangkung (waterspinazie)
1 cm jahe
2 sereh stengels
100 gr gerookte tonijn
5 jeruk purut blaadjes
2 bosjes kemangi
1 theel zout
1 theel palmsuiker
100 ml water
1 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 rode rawits
1 cm kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kangkung in stukken en versnipper de tonijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Bestrooi de papaya met wat zout, kneed, spoel af en doe dit 4 maal. Verhit in een pan water en kook de papaya. Giet af en herhaal dit met vers water.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de tonijn toe en roer. Voeg de papaya, de kangkung, de jerut purut en de kemangi blaadjes toe en bak dit totdat de groente zacht begint te worden. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen gevolgd door het water. Laat het geheel zachtjes gaar stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 273 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38881557