banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis kangkung bunga pepaya - gebakken kangkung met papaya bloemen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis kangkung bunga pepaya
gebakken kangkung met papaya bloemen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr papaya bloemen
3 bosjes kangkung (waterspinazie)
1 cm jahe
2 sereh stengels
100 gr gerookte tonijn
5 jeruk purut blaadjes
2 bosjes kemangi
1 theel zout
1 theel palmsuiker
100 ml water
1 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 rode rawits
1 cm kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kangkung in stukken en versnipper de tonijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Bestrooi de papaya met wat zout, kneed, spoel af en doe dit 4 maal. Verhit in een pan water en kook de papaya. Giet af en herhaal dit met vers water.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de tonijn toe en roer. Voeg de papaya, de kangkung, de jerut purut en de kemangi blaadjes toe en bak dit totdat de groente zacht begint te worden. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen gevolgd door het water. Laat het geheel zachtjes gaar stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 164 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586743