Zoetzuur van lente-uitjes en korianderblaadjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 lente-uitjes
1 bosje koriander
15 cherrytomaatjes
2 rode lombok,
1 eetl. witte azijn
1 citroen (sap)
1/2 eetl. suiker
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe:
4 rawits
1 theel. trasi bakar
Cara membuat:
Bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de lente-uitjes in stukjes, de korianderblaadjes grof en halveer de cherrytomaatjes. Meng dan alle ingrediënten goed door elkaar.
ingrediënten:
6 lente-uitjes
1 bosje koriander
15 cherrytomaatjes
2 rode lombok,
1 eetl. witte azijn
1 citroen (sap)
1/2 eetl. suiker
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe:
4 rawits
1 theel. trasi bakar
Cara membuat:
Bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de lente-uitjes in stukjes, de korianderblaadjes grof en halveer de cherrytomaatjes. Meng dan alle ingrediënten goed door elkaar.