banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 13 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Kailan Masak Daun Kari - gestoofde Chinese broccoli met een kerriesaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kailan Masak Daun Kari
gestoofde Chinese broccoli met een kerriesaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr baby kailan / jonge Chinese brocolli
3 teentjes knoflook
1/2 ui
1 steranijs
2 kruidnagels
5 kerrie blad
1/2 theel kerrie poeder
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
300 ml water
1 1/2 theel maizena + 1 1/2 theel water
1 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Snijd het curry blad fijn. Verhit in een pan het water samen met 1/2 theel zout en voeg dan de kailan toe en blancheer dit. Laat daarna uitlekken.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui, de steranijs, de kruidnagels voor 2 minuten. Voeg dan de het curry blad, de kerrie, de peper, het zout, de palmsuiker en het water toe en breng al roerend aan de kook.
Meng dan de maizena oplossing erdoor en kook totdat de saus is ingdikt. Schep de saus over de kailan en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 197 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40085364