logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Kailan Masak Daun Kari
gestoofde Chinese broccoli met een kerriesaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr baby kailan / jonge Chinese brocolli
3 teentjes knoflook
1/2 ui
1 steranijs
2 kruidnagels
5 kerrie blad
1/2 theel kerrie poeder
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
300 ml water
1 1/2 theel maizena + 1 1/2 theel water
1 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Snijd het curry blad fijn. Verhit in een pan het water samen met 1/2 theel zout en voeg dan de kailan toe en blancheer dit. Laat daarna uitlekken.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui, de steranijs, de kruidnagels voor 2 minuten. Voeg dan de het curry blad, de kerrie, de peper, het zout, de palmsuiker en het water toe en breng al roerend aan de kook.
Meng dan de maizena oplossing erdoor en kook totdat de saus is ingdikt. Schep de saus over de kailan en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 101 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44391970