logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Telur Kecap Cabai Kering
eieren in kecapsaus met gedroogde peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren, hardgekookt
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 gedroogde lomboks
1 salam blad
1 serehstengel
3 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/4 theel peper
2 theel asemwater
300 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes, de lomboks in reepjes en rasp de sereh. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks, de salam en de sereh voor 3 minuten. Voeg dan de eieren toe en meng alles goed. Dan de kecap, het zout en de peper toevoegen en meng alles goed. Dan het water toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten worden. Schep het asemwater er door en nog kort laten sudderen.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 100 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160906