Geroosterde vis en grote gamba’s
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 red snapper
3 gamba’s
Haluskan:
boemboe:
4 teentjes knoflook
4 cm kunyit (kurkuma)
1 theel ketumbar
2 theel asem
zout naar smaak
2 eetl olie
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en marineer hiermee de vis en de gamba's voor 25 minuten. Rooster vervolgens de vis en de gamba's boven een houtskoolvuurtje gaar. Begin eerst met de vis aangezien deze wat langer nodig heeft.
ingrediënten:
1 red snapper
3 gamba’s
Haluskan:
boemboe:
4 teentjes knoflook
4 cm kunyit (kurkuma)
1 theel ketumbar
2 theel asem
zout naar smaak
2 eetl olie
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en marineer hiermee de vis en de gamba's voor 25 minuten. Rooster vervolgens de vis en de gamba's boven een houtskoolvuurtje gaar. Begin eerst met de vis aangezien deze wat langer nodig heeft.