Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Yangbaechu Kimchi 양배추 - kimchi van groene kool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yangbaechu Kimchi 양배추
kimchi van groene kool

Ingrediënten:
1 groen/savooie kool (1200 gr)
4 eetl zeezout
4 1/2 eetl gochugaru
3 eetl saeujeot/gezouten garnalen
3 lente-ui
1 eetl plamsuiker
5 teentjes knoflook
1 cm jahe
water

Bereiding:
Hak de saeujeot en de knoflook fijn. Rasp de jae en snijd de lente-ui in stukjes. Snijd de kool in vieren en verwijder de harde kern. Snijd de kool daarna in stukjes (5x5cm).
Los het zout op in water en meng dit met de kool in een kom en laat dit 120 minuten intrekken. Spoel daarna af en laat de kool uitlekken.
Meng de gochugaru met de saeujeot, de palmsuiker, de knoflook, de jahe en 125 ml water.
Meng dit met de kool, de lente-ui en 225 ml water. Meng alles goed door elkaar. Schep het geheel in een afsluitbare container en druk het vast zodat de lucht uit de kool gaat. Bewaar het eerst voor een 1/2 dag op kamertemperatuur en dan pas in de koelkast.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184771