Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Yangbaechu Kimchi 양배추 - kimchi van groene kool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yangbaechu Kimchi 양배추
kimchi van groene kool

Ingrediënten:
1 groen/savooie kool (1200 gr)
4 eetl zeezout
4 1/2 eetl gochugaru
3 eetl saeujeot/gezouten garnalen
3 lente-ui
1 eetl plamsuiker
5 teentjes knoflook
1 cm jahe
water

Bereiding:
Hak de saeujeot en de knoflook fijn. Rasp de jae en snijd de lente-ui in stukjes. Snijd de kool in vieren en verwijder de harde kern. Snijd de kool daarna in stukjes (5x5cm).
Los het zout op in water en meng dit met de kool in een kom en laat dit 120 minuten intrekken. Spoel daarna af en laat de kool uitlekken.
Meng de gochugaru met de saeujeot, de palmsuiker, de knoflook, de jahe en 125 ml water.
Meng dit met de kool, de lente-ui en 225 ml water. Meng alles goed door elkaar. Schep het geheel in een afsluitbare container en druk het vast zodat de lucht uit de kool gaat. Bewaar het eerst voor een 1/2 dag op kamertemperatuur en dan pas in de koelkast.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40920873