Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Yeolmu mulkimchi - zomer radijs kimchi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yeolmu mulkimchi
zomer radijs kimchi

ingrediënten:
2000 gr zomer radijs (yeolmu)
125 gr zout
water
1 eetl bloem
225 ml water
1 eetl suiker
3 sjalotjes
3 cm gember
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 groene lomboks
2 eetl rode peper vlokken
4 eetl vissaus
1750 ml
3 eetl zout
 
 
bereiding:
Schil de radijs en snijd deze in reepjes. Leg deze in een kom met water en spoel af. Leg de reepjes in een bak en brestrooi deze met de helft van het zout en laat het 30 minuten rusten. Schep dan de reepjes om en bestrooi deze met het overige zout en laat het wederom 30 minuten rusten. Spoel daarna af en laat het uitlekken.
Verhit een pan en voeg het water en de bloem toe en laat het zachtjes koken totdat het dik is geworden. Schep dan de suiker erdoor en laat het afkoelen.
Snijd de sjalotjes in dunne schijfjes, hak de knoflook, de gember en de lomboks fijn en meng dit alles, in een kom, door elkaar samen met de rode peper vlokken, de vissaus en de bloempap.
Meng vervolgens de radijs erdoor en schep alles in een bak / glazen pot. Meng het water met het zout en giet dit over het radijsmengsel. sluit af en laat dit 2 dagen staan voor gebruik.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182117