logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Yeolmu mulkimchi
zomer radijs kimchi

ingrediënten:
2000 gr zomer radijs (yeolmu)
125 gr zout
water
1 eetl bloem
225 ml water
1 eetl suiker
3 sjalotjes
3 cm gember
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 groene lomboks
2 eetl rode peper vlokken
4 eetl vissaus
1750 ml
3 eetl zout
 
 
bereiding:
Schil de radijs en snijd deze in reepjes. Leg deze in een kom met water en spoel af. Leg de reepjes in een bak en brestrooi deze met de helft van het zout en laat het 30 minuten rusten. Schep dan de reepjes om en bestrooi deze met het overige zout en laat het wederom 30 minuten rusten. Spoel daarna af en laat het uitlekken.
Verhit een pan en voeg het water en de bloem toe en laat het zachtjes koken totdat het dik is geworden. Schep dan de suiker erdoor en laat het afkoelen.
Snijd de sjalotjes in dunne schijfjes, hak de knoflook, de gember en de lomboks fijn en meng dit alles, in een kom, door elkaar samen met de rode peper vlokken, de vissaus en de bloempap.
Meng vervolgens de radijs erdoor en schep alles in een bak / glazen pot. Meng het water met het zout en giet dit over het radijsmengsel. sluit af en laat dit 2 dagen staan voor gebruik.

Add comment

Submit

who is online

We have 70 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180686