banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 3 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 4 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Yeolmu mulkimchi - zomer radijs kimchi

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Yeolmu mulkimchi
zomer radijs kimchi

ingrediënten:
2000 gr zomer radijs (yeolmu)
125 gr zout
water
1 eetl bloem
225 ml water
1 eetl suiker
3 sjalotjes
3 cm gember
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 groene lomboks
2 eetl rode peper vlokken
4 eetl vissaus
1750 ml
3 eetl zout
 
 
bereiding:
Schil de radijs en snijd deze in reepjes. Leg deze in een kom met water en spoel af. Leg de reepjes in een bak en brestrooi deze met de helft van het zout en laat het 30 minuten rusten. Schep dan de reepjes om en bestrooi deze met het overige zout en laat het wederom 30 minuten rusten. Spoel daarna af en laat het uitlekken.
Verhit een pan en voeg het water en de bloem toe en laat het zachtjes koken totdat het dik is geworden. Schep dan de suiker erdoor en laat het afkoelen.
Snijd de sjalotjes in dunne schijfjes, hak de knoflook, de gember en de lomboks fijn en meng dit alles, in een kom, door elkaar samen met de rode peper vlokken, de vissaus en de bloempap.
Meng vervolgens de radijs erdoor en schep alles in een bak / glazen pot. Meng het water met het zout en giet dit over het radijsmengsel. sluit af en laat dit 2 dagen staan voor gebruik.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37044851