banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Urap Sambal Mentah - gemengde groenten met pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Urap Sambal Mentah
gemengde groenten met pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr kool
300 gr bayam/wilde spinazie
150 gr kousenband
150 gr tauge
4 sjalotjes
3 rode lomboks
10 jeruk purut blaadjes
8 cm kencur
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1 theel peper
100 ml dikke kokosmelk (kental, van 1/2 kokosnoot)
4 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool en de kousenband in stukjes. Stoom daarna de groenten (beet)gaar.
Snijd de sjalotjes, de lomboks en de jeruk purut in dunne plakjes. Wrijf of maal de kencur fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de lomboks, de jeruk purut, de kencur, de palmsuiker, het zout voor 2 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en breng al roerend aan de kook.
Meng de groenten goed door elkaar en meng dan de saus erdoor.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37199826