banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Sateh babi 4
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sateh babi 4

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensvlees

1 theel asem
2 eetl water
150 ml kippenbouillon (zie recept)
225 ml kokosmelk
satéstokjes

Haluskan:
boemboe:
8 teentjes knoflook
7 kemirienoten
2 citroenschillen, geraspt
1 eetl ketumbar
1/2 eetl jinten
2 cm kunyit (kurkuma)
1 theell trassi
1 cm kencur
1 cm laos
1 eetl gula jawa
1 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes. Meng het water met de asem en 3/4 van de boemboe en wrijf hiermee het vlees in. Verhit in een wok/wadjan de bouillon samen met de rest van de boemboe en de kokosmelk en laat dit zachtjes indikken tot een dikke saus. Rijg het vlees aan stukjes en rooster dit boven een houtskoolvuurtjes gaar en bruin onder voortdurend besprenkelen met de saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 217 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40413818