zoeken
Recente reacties

22 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Nasi goreng bumbu pepes - gebakken rijst met kippenlevertjes en maagjes
- Masubah - pannekoek
- Gar Dook Mu Tod Gartiem - gebakken knoflook ribbetjes
- Masoebah - laagjes pannenkoek
- Laksa cibinong - Kippensoep met petehbonen
- Martabak Durian - gevulde flensje met durian jam
- Madumongso - hongingzoete kroketjes van zwarte ketan
- Sambal Boet
- Madu Kasirat - lekkere zoete snack
- Heloa sira kadol - kip met kokos
Sambal kecap 2 - Sambal met ketjap


Sambal kecap 2
Sambal met ketjap
Sambal met ketjap
Bahan-bahan:
ingrediënten:
16 rawits
5 eetl. ketjap manis
1 limoen (sap)
3 eetl. olie
zout naar smaak
cara mambuat:
Bereiding:
Kook eerst de rawits voor 5 minuten. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten fijn tot een sambal.
ingrediënten:
16 rawits
5 eetl. ketjap manis
1 limoen (sap)
3 eetl. olie
zout naar smaak
cara mambuat:
Bereiding:
Kook eerst de rawits voor 5 minuten. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten fijn tot een sambal.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.