Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Kaledo - Groentesoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kaledo
Groentesoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
900-1100 gr mergpijp
3 maïskolven,
4 rode lomboks (spaanse pepers)
3 bananen
3 tamarindepeulen
250 g cassave
1 theel. suiker
zout

Haluskan:
boemboe:
7 sjalotjes
2,5 theel. trasi bakar

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Kook vervolgens de mergpijp in ruim water voor 50 minuten. Ontpit de lomboks en snijd deze doormidden. Snijd de cassave in stukken, pel de bananen en de tamarindepeulen en haal de mais van de kolven.
Doe de mais en de cassave bij de mergpijp en kook dit 30 minuten. Voeg dan alle overige ingrediënten toe en laat dit nog 15 minuten zachtjes stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 328 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906111