1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kaledo
Groentesoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
900-1100 gr mergpijp
3 maïskolven,
4 rode lomboks (spaanse pepers)
3 bananen
3 tamarindepeulen
250 g cassave
1 theel. suiker
zout

Haluskan:
boemboe:
7 sjalotjes
2,5 theel. trasi bakar

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Kook vervolgens de mergpijp in ruim water voor 50 minuten. Ontpit de lomboks en snijd deze doormidden. Snijd de cassave in stukken, pel de bananen en de tamarindepeulen en haal de mais van de kolven.
Doe de mais en de cassave bij de mergpijp en kook dit 30 minuten. Voeg dan alle overige ingrediënten toe en laat dit nog 15 minuten zachtjes stoven.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415999