1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Kek Dang
Groentesoep met kipgehaktballetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
350-400 gr kippenbout
2500 ml water
1 ei
zout naar smaak
witte peper naar smaak
300 gr witte kool
1 prei
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
3 eetl. olie
1/2 theel. gula jawa (palmsuiker)

Taburan;
garnering:
6 sjalotten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees van de botjes en hak dit fijn. Verhit in een pan het water en voeg hier de botjes aan toe. Laat dit op laag vuur voor 45 minuten en schuim het af. Verwijder daarna de botjes.
Klop het ei op en meng dit met het zout, de peper en het fijngehakte vlees. Kneed het mengsel goed en maak hiervan kleine balletjes. Voeg deze bij de bouillon en kook deze gaar. als ze gaan drijven dan vervolgens uit de pan scheppen.
Snijd de kool en de prei in reepjes. Snijd de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotten voor de garnering krokant. Schep deze uit de wok/wadjan en laat ze uitlekken. Bak vervolgens in dezelfde olie de rest van de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dit samen met de kool, de prei, de palmsuiker en zonodig de peper en zout bij de bouillon en laat het geheel nog 5 minuten koken. Dan de balletjes weer toevoegen en voor het serveren het gerecht bestrooien met de gebakken sajlotten.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters

People in this conversation

  • Martien

    Report

    Soep volgens dit recept gemaakt. Vond soep te vlak van smaak. Na toevoeging van 4 bouillonblokjes en extra theelepel gula jawa werd de soep beter op smaak. Ook mijn 5 andere gezinsleden vonden de soep toen veel lekkerder. Verder prima recept.

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415924