1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
1 Comment

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Kek Dang
Groentesoep met kipgehaktballetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
350-400 gr kippenbout
2500 ml water
1 ei
zout naar smaak
witte peper naar smaak
300 gr witte kool
1 prei
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
3 eetl. olie
1/2 theel. gula jawa (palmsuiker)

Taburan;
garnering:
6 sjalotten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees van de botjes en hak dit fijn. Verhit in een pan het water en voeg hier de botjes aan toe. Laat dit op laag vuur voor 45 minuten en schuim het af. Verwijder daarna de botjes.
Klop het ei op en meng dit met het zout, de peper en het fijngehakte vlees. Kneed het mengsel goed en maak hiervan kleine balletjes. Voeg deze bij de bouillon en kook deze gaar. als ze gaan drijven dan vervolgens uit de pan scheppen.
Snijd de kool en de prei in reepjes. Snijd de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotten voor de garnering krokant. Schep deze uit de wok/wadjan en laat ze uitlekken. Bak vervolgens in dezelfde olie de rest van de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dit samen met de kool, de prei, de palmsuiker en zonodig de peper en zout bij de bouillon en laat het geheel nog 5 minuten koken. Dan de balletjes weer toevoegen en voor het serveren het gerecht bestrooien met de gebakken sajlotten.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Martien · 4 years ago
    Soep volgens dit recept gemaakt. Vond soep te vlak van smaak. Na toevoeging van 4 bouillonblokjes en extra theelepel gula jawa werd de soep beter op smaak. Ook mijn 5 andere gezinsleden vonden de soep toen veel lekkerder. Verder prima recept.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35767797