banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 2 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Oi Naengguk 오이냉국 - koude komkommer soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Oi Naengguk 오이냉국
koude komkommer soep

Ingrediënten:
200 gr mini komkommer/augurk
15 gr miyeok (gedroogd zeewier) + water
1 rode rawit
1 teentje knoflook
2 eetl guk ganjang (sojasaus voor soep)
3 eetl appelazijn
1 theel rode peper vlokken
1 theel palmsuiker
2 theel sesamzaad
1/2 theel zout
900 ml water

Bereiding:
Week eerst het zeewier voor 15 minuten in water en speol daarna af. Verhit in een pan water en bancheer de zeewier voor 25 seconden. Spoel daarna af met koud water en kneed het vocht eruit. Snijd het daarna in stukken.
Snijd de komkommer/augurk julienne. Hak de knoflook en de rawit fijn.
Meng dan alle ingrediënten goed door elkaar en voeg dan het water toe. Laat het daarna goed koud worden en serveer het met ijsblokjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 194 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38520884