zoeken
Recente reacties

19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Laatst gelezen
- Gule belung - Stoofpotje van vis en groenten
- Oisobagi 오이 소박이 - kimchi van gevulde komkommers
- Yan Su Ji - gefrituurde kip met basilicum en kruiden
- Yum Nua - salade van gegrild rundvlees
- Tumis Kangkung Sukabumi - Gestoofde waterspinazie met kleine garnaaltjes
- Dwaeji Bulgogi - pittig gemarineerd gebakken varkensvlees
- Kripik Biji Durian - Krupuk - kroepoek van durianpitten
- Saté Lilit - saté van zeevruchten
- Bolu Pandan - pandancake
- Srikaya Tabu Kuning - gevulde gestoomde pompoen
Samgyetang - kippensoep met ginseng


Samgyetang
kippensoep met ginseng
ingrediënten:
1 kip
2 eetl kleefrijst
1 ginseng wortel
4 jujube (dadel)
13 teentjes knoflook
2 lenteuitjes
water
bereiding:
Was de kip in koud water. Week de kleefrijst in warter voor 1 uur. Vul de kip met de rijst, de ginsen, de jujube en de knoflook. Snijd de lenteui in stukjes.
Leg de gevulde kip in een pan en vul deze met water en kook dit voor 20 minuten. Schuim af en voeg nog wat water toe en kook het zachtjes voor 30 minuten. Voeg dan de lenteuit toe en kook het zachtjes verder voor 10 minuten.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.