logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Samgyetang
kippensoep met ginseng

ingrediënten:
1 kip
2 eetl kleefrijst
1 ginseng wortel
4 jujube (dadel)
13 teentjes knoflook
2 lenteuitjes
water
 
bereiding:
Was de kip in koud water. Week de kleefrijst in warter voor 1 uur. Vul de kip met de rijst, de ginsen, de jujube en de knoflook. Snijd de lenteui in stukjes.
Leg de gevulde kip in een pan en vul deze met water en kook dit voor 20 minuten. Schuim af en voeg nog wat water toe en kook het zachtjes voor 30 minuten. Voeg dan de lenteuit toe en kook het zachtjes verder voor 10 minuten.

Add comment

Submit

who is online

We have 149 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180244