Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Samgyetang - kippensoep met ginseng

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Samgyetang
kippensoep met ginseng

ingrediënten:
1 kip
2 eetl kleefrijst
1 ginseng wortel
4 jujube (dadel)
13 teentjes knoflook
2 lenteuitjes
water
 
bereiding:
Was de kip in koud water. Week de kleefrijst in warter voor 1 uur. Vul de kip met de rijst, de ginsen, de jujube en de knoflook. Snijd de lenteui in stukjes.
Leg de gevulde kip in een pan en vul deze met water en kook dit voor 20 minuten. Schuim af en voeg nog wat water toe en kook het zachtjes voor 30 minuten. Voeg dan de lenteuit toe en kook het zachtjes verder voor 10 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230820