Recente reacties

Ilona Van den akker 19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Samgyetang - kippensoep met ginseng

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Samgyetang
kippensoep met ginseng

ingrediënten:
1 kip
2 eetl kleefrijst
1 ginseng wortel
4 jujube (dadel)
13 teentjes knoflook
2 lenteuitjes
water
 
bereiding:
Was de kip in koud water. Week de kleefrijst in warter voor 1 uur. Vul de kip met de rijst, de ginsen, de jujube en de knoflook. Snijd de lenteui in stukjes.
Leg de gevulde kip in een pan en vul deze met water en kook dit voor 20 minuten. Schuim af en voeg nog wat water toe en kook het zachtjes voor 30 minuten. Voeg dan de lenteuit toe en kook het zachtjes verder voor 10 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 36 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275570