Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Oi naengguk - koude komkommer soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oi naengguk
koude komkommer soep

Ingrediënten:
200 gr komkommer
1 teentje knoflook
1 bosuitje
1 groene peper
1 theel zout
1 theel vissaus
1 1/2 eetl azijn
2 theel suiker
1/2 rode peper
1 theel sesam zaad
7 ijsblokjes
 
bereiding:
Snijd de komkommer juliene. Hak de knoflook, de groene peper en de bosui fijn. Snijd de rode peper in dunne reepjes.
Meng in een kom de komkommer, de knoflook, de groene peper, de bosui, het zout, de vissaus, de azijn en de suiker. Schep de ijsblokjes erdoor en garneer het met de rode peper en het sesam zaad en serveer.
 
Kan ook met aubergine en miyuk
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022733