zoeken
Recente reacties

1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

25 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Seen Lo Shun Chow Ngau Yook - roerbak van rundvlees met asperges
- Sambal goreng udang peteh - sambal goreng garnalen met petehbonen
- Pittige lamskerrie met bamboescheuten
- Sayur Asem Rebung Udang - bamboescheuten met garnalen in saus
- Kuping Dadja - Olifantsoren
- Plamuk Pad Namprik Pao - Inktvis in chili olie
- Bandeng Pucung Bekasi - gebakken gestoofde gekruide vis
- Filipijnse nasi goreng
- Udang Ijo - groene garnalen
- Gay Hor Nueng - rode kip curry hapjes
Oi naengguk - koude komkommer soep


Oi naengguk
koude komkommer soep
Ingrediënten:
200 gr komkommer
1 teentje knoflook
1 bosuitje
1 groene peper
1 theel zout
1 theel vissaus
1 1/2 eetl azijn
2 theel suiker
1/2 rode peper
1 theel sesam zaad
7 ijsblokjes
bereiding:
Snijd de komkommer juliene. Hak de knoflook, de groene peper en de bosui fijn. Snijd de rode peper in dunne reepjes.
Meng in een kom de komkommer, de knoflook, de groene peper, de bosui, het zout, de vissaus, de azijn en de suiker. Schep de ijsblokjes erdoor en garneer het met de rode peper en het sesam zaad en serveer.
Kan ook met aubergine en miyuk
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.