Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Oi naengguk - koude komkommer soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oi naengguk
koude komkommer soep

Ingrediënten:
200 gr komkommer
1 teentje knoflook
1 bosuitje
1 groene peper
1 theel zout
1 theel vissaus
1 1/2 eetl azijn
2 theel suiker
1/2 rode peper
1 theel sesam zaad
7 ijsblokjes
 
bereiding:
Snijd de komkommer juliene. Hak de knoflook, de groene peper en de bosui fijn. Snijd de rode peper in dunne reepjes.
Meng in een kom de komkommer, de knoflook, de groene peper, de bosui, het zout, de vissaus, de azijn en de suiker. Schep de ijsblokjes erdoor en garneer het met de rode peper en het sesam zaad en serveer.
 
Kan ook met aubergine en miyuk
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117523