zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Gaeng Khiew Wan Gai - kip in groen curry
- Panang Muh - een curry van varkensvlees
- Tumis buncis rebon - gestoofde sperziebonen met gedroogde vis
- Perkedel Kentang - Aardappel-rundvleeskoekjes
- Mu Yang Takrai - spare ribs met citroengras
- Sambal Ayam Bakar - sambal voor geroosterde kip
- Sup Kimlo Solo- geurige soep uit Solo
- Udang Masak Rica-Rica Jerbung - gebakken garnalen in een pittige rode saus
- Telur sambal cabai hijau - kwarteleieren in een groene chilisaus
- Tumisan Sayur - groenten met tahu
Muguk - soep van radijs en vlees


Muguk
soep van radijs en vlees
ingrediënten:
1500 ml water
300 gr koreaanse radijs
150 gr rundvlees
4 teentjes knoflook
vissaus naar smaak
3 lenteuitjes
bereiding:
Snijd de radijs in dunne plakjes en het vlees in blokjes. Hak de knoflook fijn en snijd de lentjeui in kleine stukjes.
Verhit in een pan het water en voeg de radijs toe en breng het aan de kook en laat dit 10 minuten koken. Voeg dan het vlees en de knoflook toe en kook dit zachtjes voor 15 minuten. dan de vissaus en de lenteui toevoegen en het geheel nog 10 minuten laten sudderen.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.