Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Muguk - soep van radijs en vlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Muguk
soep van radijs en vlees

ingrediënten:
1500 ml water
300 gr koreaanse radijs
150 gr rundvlees
4 teentjes knoflook
vissaus naar smaak
3 lenteuitjes
 
bereiding:
Snijd de radijs in dunne plakjes en het vlees in blokjes. Hak de knoflook fijn en snijd de lentjeui in kleine stukjes.
Verhit in een pan het water en voeg de radijs toe en breng het aan de kook en laat dit 10 minuten koken. Voeg dan het vlees en de knoflook toe en kook dit zachtjes voor 15 minuten. dan de vissaus en de lenteui toevoegen en het geheel nog 10 minuten laten sudderen.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 167 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022626