Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Mu Doenjang Guk 무된장국 - soep van radijs met doenjang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mu Doenjang Guk 무된장국
soep van radijs met doenjang

ingrediënten:
500 gr Koreaanse radijs, anders rettich
2 eetl doenjang
1 lente-ui, groene deel
1/2 theel zout

ingrediënten bouillon:
1 sjalot
2 shitake paddenstoelen
1 stuk zeewier (3x3cm)
1 lente-ui, witte deel
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1500 ml water + 1 theel rijstmeel)

bereiding:
Halveer de sjalot en de lomboks en plet de knoflook. Verhit in een pan het water samen met de ingrediënten voor de bouillon en breng aan de kook. Daarna 10 minuten zachtjes laten sudderen. Schep de vaste onderdelen uit de pan en snijd de shitake in dnne plakjes.
Snijd de radijs/rettich eerst in dunne plakjes en daarna in dunne reepjes. Voeg dan de doenjang toe aan de bouillon en roer totdat het is opgelost. Dan de radij/rettich en de shitake toevoegen en kook het zachtjes voor 10 minuten. Hak de lente-ui grof en voeg het toe aan de soep en kook het geheel nog voor 2 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230885