banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Mu Doenjang Guk 무된장국 - soep van radijs met doenjang
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Mu Doenjang Guk 무된장국
soep van radijs met doenjang

ingrediënten:
500 gr Koreaanse radijs, anders rettich
2 eetl doenjang
1 lente-ui, groene deel
1/2 theel zout

ingrediënten bouillon:
1 sjalot
2 shitake paddenstoelen
1 stuk zeewier (3x3cm)
1 lente-ui, witte deel
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1500 ml water + 1 theel rijstmeel)

bereiding:
Halveer de sjalot en de lomboks en plet de knoflook. Verhit in een pan het water samen met de ingrediënten voor de bouillon en breng aan de kook. Daarna 10 minuten zachtjes laten sudderen. Schep de vaste onderdelen uit de pan en snijd de shitake in dnne plakjes.
Snijd de radijs/rettich eerst in dunne plakjes en daarna in dunne reepjes. Voeg dan de doenjang toe aan de bouillon en roer totdat het is opgelost. Dan de radij/rettich en de shitake toevoegen en kook het zachtjes voor 10 minuten. Hak de lente-ui grof en voeg het toe aan de soep en kook het geheel nog voor 2 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 162 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37601637