logo

Recente Reacties

Mu Doenjang Guk 무된장국
soep van radijs met doenjang

ingrediënten:
500 gr Koreaanse radijs, anders rettich
2 eetl doenjang
1 lente-ui, groene deel
1/2 theel zout

ingrediënten bouillon:
1 sjalot
2 shitake paddenstoelen
1 stuk zeewier (3x3cm)
1 lente-ui, witte deel
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1500 ml water + 1 theel rijstmeel)

bereiding:
Halveer de sjalot en de lomboks en plet de knoflook. Verhit in een pan het water samen met de ingrediënten voor de bouillon en breng aan de kook. Daarna 10 minuten zachtjes laten sudderen. Schep de vaste onderdelen uit de pan en snijd de shitake in dnne plakjes.
Snijd de radijs/rettich eerst in dunne plakjes en daarna in dunne reepjes. Voeg dan de doenjang toe aan de bouillon en roer totdat het is opgelost. Dan de radij/rettich en de shitake toevoegen en kook het zachtjes voor 10 minuten. Hak de lente-ui grof en voeg het toe aan de soep en kook het geheel nog voor 2 minuten.

Add comment

Submit

who is online

We have 88 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986530