Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Miyuk guk - soep van zeewier

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Miyuk guk
soep van zeewier

Ingrediënten:
300 gr gedroogde zeewier
300 gr rundvlees
2 teentjes knoflook
3 eetl kecap
2500 ml water
1 theel sesam olie
water voor weken
 
Bereiding:
Spoel het zeewier schoon en week het tenminste voor 30 minuten in water. Giet af en snijd het zeewier in stukken. Hak de knoflook fijn en snijd het vlees in dunne plakjes.
Verhit in een pan het water en voeg de zeewier, de knoflook, de kecap toe en laat het geheel 20 minuten koken. Voeg dan het vlees toe en kook het zachtjes voor 20 minuten. Besprenkel de soep met de sesam olie en serveer het met rijst en kimchi.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184547