Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Miyuk guk - soep van zeewier

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Miyuk guk
soep van zeewier

Ingrediënten:
300 gr gedroogde zeewier
300 gr rundvlees
2 teentjes knoflook
3 eetl kecap
2500 ml water
1 theel sesam olie
water voor weken
 
Bereiding:
Spoel het zeewier schoon en week het tenminste voor 30 minuten in water. Giet af en snijd het zeewier in stukken. Hak de knoflook fijn en snijd het vlees in dunne plakjes.
Verhit in een pan het water en voeg de zeewier, de knoflook, de kecap toe en laat het geheel 20 minuten koken. Voeg dan het vlees toe en kook het zachtjes voor 20 minuten. Besprenkel de soep met de sesam olie en serveer het met rijst en kimchi.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 259 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261607