Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Miyuk guk - soep van zeewier
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Miyuk guk
soep van zeewier

Ingrediënten:
300 gr gedroogde zeewier
300 gr rundvlees
2 teentjes knoflook
3 eetl kecap
2500 ml water
1 theel sesam olie
water voor weken
 
Bereiding:
Spoel het zeewier schoon en week het tenminste voor 30 minuten in water. Giet af en snijd het zeewier in stukken. Hak de knoflook fijn en snijd het vlees in dunne plakjes.
Verhit in een pan het water en voeg de zeewier, de knoflook, de kecap toe en laat het geheel 20 minuten koken. Voeg dan het vlees toe en kook het zachtjes voor 20 minuten. Besprenkel de soep met de sesam olie en serveer het met rijst en kimchi.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 194 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40920479