Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Miyeokguk - zeewier soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Miyeokguk
zeewier soep

ingrediënten:
75 gr miyeok, gedroogd
3000 ml water
200 gr rundvlees
3 teentjes knoflook
5 eetl vissaus
1 theel sesamolie
water
 
bereiding:
week de miyeok in water voor tenminste 30 minuten. Laat het daarna uitlekken en snijd het dan in kleine stukken. Snijd het vlees in dunne reepjes. Hak de knoflook fijn.
Voeg het water in een pan samen met de miyeok en kook het voor 20 minuten. Voeg dan het vlees en de knoflook toe en kook het verder voor 25 minuten zodat het vlees gaar is. Dan de vissaus toevoegen en besprenkel het met de sesam olie en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230977