Recente reacties

Ilona Van den akker 19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Miyeokguk - zeewier soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Miyeokguk
zeewier soep

ingrediënten:
75 gr miyeok, gedroogd
3000 ml water
200 gr rundvlees
3 teentjes knoflook
5 eetl vissaus
1 theel sesamolie
water
 
bereiding:
week de miyeok in water voor tenminste 30 minuten. Laat het daarna uitlekken en snijd het dan in kleine stukken. Snijd het vlees in dunne reepjes. Hak de knoflook fijn.
Voeg het water in een pan samen met de miyeok en kook het voor 20 minuten. Voeg dan het vlees en de knoflook toe en kook het verder voor 25 minuten zodat het vlees gaar is. Dan de vissaus toevoegen en besprenkel het met de sesam olie en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275677