banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Miyeok Guk 미역국 - rundvlees soep met zeewier
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Miyeok Guk 미역국
rundvlees soep met zeewier

Ingrediënten:
50 gr gedroogde miyeok (zeewier)
175 gr rundvlees
5 teentjes knoflook
2 eetl guk gankjang (sojasaus)
1 eetl sesame olie
zout en peper naar smaak
2250 ml water
 
Bereiding:
Week eerst de miyeok in water voor 30 minuten. spoel daarna de miyeok goed af en kneed de miyoek om het zout en zand te verwijderen. Laten uitlekken en daarna in kleine stukjes snijden. Hak de knoflook fijn en snijd het vlees in dunne plakjes. Marineer het vlees met 1 eetl sojasaus, de knoflook en wat peper. 
verhit in een pan de olie en bak het vlees rondom bruin. Voeg de miyeok en de sojasaus toe en bak nog voor 4 minuten. Dan het water toevoegen en schuim het af. Vervolgens zout en peper naar smaak toevoegen en het geheel zachtjes afgesloten 30 minuten laten stoven totdat het vlees gaar is geworden.Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39797706