Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Kimchi Kongnamul Guk - tauge soep met kimchi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kimchi Kongnamul Guk
tauge soep met kimchi

ingrediënten:
1300 ml ansjovis bouillon (zie recept)
280 gr kongnamul (tauge)
230 gr gr kimchi
4 eetl kimchi sap
1 theel gochugaru (gedroogde gehakte rode lomboks)
2 theel guk ganjang (soja saus)
2 teentjes knoflook
1 lenteui
 
bereiding;
Maak de tauge schoon en snijd de kimchi in dunne reepjes. Hak de knoflook fijn en snijd de lenteui in stukjes. Voeg de kimchi, het kimchi sap, de gochugaru en de guk ganjang toe aan de bouillon en breng dit aan de kook en laat dit 5 minuten sudderen totdat de kimchi doorzichtig wordt. 
Voeg dan de tauge en de knoflook toe en kook dit zachtjes afgesloten voor 3 minuten. Voeg dan de lenteui toe en kook het geheel nog voor 1 minuut. serveer met een kom rijst.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41231085