zoeken
Recente reacties

20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Laatst gelezen
- Buncis Tumis Ampela - roerbak van sperziebonen met kip
- Manisan mangga pedis - stukjes mango
- Semur Lidah - ossetong in nootmuskaatsaus
- Ayam Rujak - gekruide gestoofde kip in saus
- Mu Pad Prick Gang Dang - varkensvlees met rode curry
- Rundvlees met aardappelen
- Rawon Blora - zwarte rundvleessoep uit Blora (Midden-Java)
- Sambal Curaçao - sambal van promente
- Kroket Kentang - aardappelkroketjes
- Asin Ikan Mas - Karper in een friszure saus
Kimchi Kongnamul Guk - tauge soep met kimchi


Kimchi Kongnamul Guk
tauge soep met kimchi
ingrediënten:
1300 ml ansjovis bouillon (zie recept)
280 gr kongnamul (tauge)
230 gr gr kimchi
4 eetl kimchi sap
1 theel gochugaru (gedroogde gehakte rode lomboks)
2 theel guk ganjang (soja saus)
2 teentjes knoflook
1 lenteui
bereiding;
Maak de tauge schoon en snijd de kimchi in dunne reepjes. Hak de knoflook fijn en snijd de lenteui in stukjes. Voeg de kimchi, het kimchi sap, de gochugaru en de guk ganjang toe aan de bouillon en breng dit aan de kook en laat dit 5 minuten sudderen totdat de kimchi doorzichtig wordt.
Voeg dan de tauge en de knoflook toe en kook dit zachtjes afgesloten voor 3 minuten. Voeg dan de lenteui toe en kook het geheel nog voor 1 minuut. serveer met een kom rijst.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.