banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Gaji Mari - aubergine rolletjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gaji Mari
aubergine rolletjes

ingrediënten:
2 aubergines
3 eetl sesam olie
zout en peper nar smaak
 
ingrediënten vulling:
100 gr alfalfa / tauge
100 gr rode kool
 
en/of
1 paprika in verschillende kleuren
100 gr enoki paddenstoelen
 
ingrediënten saus:
2 theel mosterd (yeon gyeoja)
2 eetl azijn
1 eetl rijst siroop
1 eetl pruimensiroop
snufje zout
 
en/of
1 eetl soja saus
1 eetl azijn
1 theel suiker
1 eetl pruimensiroop
 
bereiding:
Snijd of rasp de ingrediënten voor de vulling in dunne reepjes. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Snijd de aubergines in dunne plakjes (in de lengte). Verhit in een koepan wat olie en leg de aubergine plakjes erin, besprenkel deze met zout en peper en bak de aubergines voor 2 minuten per kant en schep deze uit de pan. Leg wat van de groent op een aubergine plak en rol deze op.
Serveer de rolletjes met de mosterd saus of met beide sauzen.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40303202