Recente reacties

Ilona Van den akker 19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Gaji Mari - aubergine rolletjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gaji Mari
aubergine rolletjes

ingrediënten:
2 aubergines
3 eetl sesam olie
zout en peper nar smaak
 
ingrediënten vulling:
100 gr alfalfa / tauge
100 gr rode kool
 
en/of
1 paprika in verschillende kleuren
100 gr enoki paddenstoelen
 
ingrediënten saus:
2 theel mosterd (yeon gyeoja)
2 eetl azijn
1 eetl rijst siroop
1 eetl pruimensiroop
snufje zout
 
en/of
1 eetl soja saus
1 eetl azijn
1 theel suiker
1 eetl pruimensiroop
 
bereiding:
Snijd of rasp de ingrediënten voor de vulling in dunne reepjes. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Snijd de aubergines in dunne plakjes (in de lengte). Verhit in een koepan wat olie en leg de aubergine plakjes erin, besprenkel deze met zout en peper en bak de aubergines voor 2 minuten per kant en schep deze uit de pan. Leg wat van de groent op een aubergine plak en rol deze op.
Serveer de rolletjes met de mosterd saus of met beide sauzen.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275677