banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Chwinamul Bokkeum - roerbak van aster scaber
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Chwinamul Bokkeum
roerbak van aster scaber

Ingrediënten:
70 gr gedroogde Chwinamul
1 eetl sojasaus
6 teentjes knoflook
1 eetl olie
1 eetl sesam olie
1 theel sesam zaadjes
1 lente-ui
water

Bereiding:
Leg de chwinamul in een pan en vul deze met water. Breng aan de kook en laat deze zachtjes voor 30 minuten sudderen. Zet dan het vuur uit en laat het water afkoelen. Giet daarna af en spoel een paar keer. Druk daarna zachtjes het water uit de groente. Snijd het daarna in 10 cm lange stukken.
Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Meng de chwinamul met de sojasaus en de knoflook en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en roerbak de chwinamul voor 5 minuten. Meng de sesam olie en het sesamzaad erdoor en bestrooi het met de lente-ui.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36808543