Recente Reacties

Chwinamul Bokkeum
roerbak van aster scaber

Ingrediënten:
70 gr gedroogde Chwinamul
1 eetl sojasaus
6 teentjes knoflook
1 eetl olie
1 eetl sesam olie
1 theel sesam zaadjes
1 lente-ui
water

Bereiding:
Leg de chwinamul in een pan en vul deze met water. Breng aan de kook en laat deze zachtjes voor 30 minuten sudderen. Zet dan het vuur uit en laat het water afkoelen. Giet daarna af en spoel een paar keer. Druk daarna zachtjes het water uit de groente. Snijd het daarna in 10 cm lange stukken.
Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Meng de chwinamul met de sojasaus en de knoflook en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en roerbak de chwinamul voor 5 minuten. Meng de sesam olie en het sesamzaad erdoor en bestrooi het met de lente-ui.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42593013