banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Chwinamul Bokkeum - roerbak van aster scaber
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Chwinamul Bokkeum
roerbak van aster scaber

Ingrediënten:
70 gr gedroogde Chwinamul
1 eetl sojasaus
6 teentjes knoflook
1 eetl olie
1 eetl sesam olie
1 theel sesam zaadjes
1 lente-ui
water

Bereiding:
Leg de chwinamul in een pan en vul deze met water. Breng aan de kook en laat deze zachtjes voor 30 minuten sudderen. Zet dan het vuur uit en laat het water afkoelen. Giet daarna af en spoel een paar keer. Druk daarna zachtjes het water uit de groente. Snijd het daarna in 10 cm lange stukken.
Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Meng de chwinamul met de sojasaus en de knoflook en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en roerbak de chwinamul voor 5 minuten. Meng de sesam olie en het sesamzaad erdoor en bestrooi het met de lente-ui.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40324639