Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Chwinamul Bokkeum - roerbak van aster scaber

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Chwinamul Bokkeum
roerbak van aster scaber

Ingrediënten:
70 gr gedroogde Chwinamul
1 eetl sojasaus
6 teentjes knoflook
1 eetl olie
1 eetl sesam olie
1 theel sesam zaadjes
1 lente-ui
water

Bereiding:
Leg de chwinamul in een pan en vul deze met water. Breng aan de kook en laat deze zachtjes voor 30 minuten sudderen. Zet dan het vuur uit en laat het water afkoelen. Giet daarna af en spoel een paar keer. Druk daarna zachtjes het water uit de groente. Snijd het daarna in 10 cm lange stukken.
Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Meng de chwinamul met de sojasaus en de knoflook en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en roerbak de chwinamul voor 5 minuten. Meng de sesam olie en het sesamzaad erdoor en bestrooi het met de lente-ui.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261840