Recente reacties

Ron 7 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sukjunamul - tauge-komkommer salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sukjunamul
tauge-komkommer salade

ingrediënten:
340 gr tauge
125 ml water
1 1/4 theel zout
125 gr komkommer
1 teentje knoflook
1 bosuitje
1 theel sesame olie
optioneel: 1/2 theel chili vlokken
 
bereiding:
Was de tauge eerst in water. Doe de tauge in een pan en vooeg het water en 1/4 theel zout toe en kook het voor 5 minuten. Was het daarna in koud water en laat het uitlekken.
Ontpit de komkommer en snijd deze julliene. Meng de komkommer met 1/2 theel zout en laat dit een paar minuten staan. Druk voorzichtig het overtollige vocht uit de tauge en komkommer en leg het in een mengkom.
Hak de knoflook fijn, snijd de lenteui fijn. Voeg deze toe aan de tauge samen met 1/2 theel zout en de sesame olie en meng alles goed door elkaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 188 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42109875