Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sukjunamul - tauge-komkommer salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sukjunamul
tauge-komkommer salade

ingrediënten:
340 gr tauge
125 ml water
1 1/4 theel zout
125 gr komkommer
1 teentje knoflook
1 bosuitje
1 theel sesame olie
optioneel: 1/2 theel chili vlokken
 
bereiding:
Was de tauge eerst in water. Doe de tauge in een pan en vooeg het water en 1/4 theel zout toe en kook het voor 5 minuten. Was het daarna in koud water en laat het uitlekken.
Ontpit de komkommer en snijd deze julliene. Meng de komkommer met 1/2 theel zout en laat dit een paar minuten staan. Druk voorzichtig het overtollige vocht uit de tauge en komkommer en leg het in een mengkom.
Hak de knoflook fijn, snijd de lenteui fijn. Voeg deze toe aan de tauge samen met 1/2 theel zout en de sesame olie en meng alles goed door elkaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230885