banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Sukjunamul - tauge-komkommer salade
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sukjunamul
tauge-komkommer salade

ingrediënten:
340 gr tauge
125 ml water
1 1/4 theel zout
125 gr komkommer
1 teentje knoflook
1 bosuitje
1 theel sesame olie
optioneel: 1/2 theel chili vlokken
 
bereiding:
Was de tauge eerst in water. Doe de tauge in een pan en vooeg het water en 1/4 theel zout toe en kook het voor 5 minuten. Was het daarna in koud water en laat het uitlekken.
Ontpit de komkommer en snijd deze julliene. Meng de komkommer met 1/2 theel zout en laat dit een paar minuten staan. Druk voorzichtig het overtollige vocht uit de tauge en komkommer en leg het in een mengkom.
Hak de knoflook fijn, snijd de lenteui fijn. Voeg deze toe aan de tauge samen met 1/2 theel zout en de sesame olie en meng alles goed door elkaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36808365