Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sukju Namul 숙주나물 - gekruide tauge salade

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sukju Namul 숙주나물
gekruide taugé salade

Ingrediënten:
900 gr taugé
2 eetl zout
6 teentjes knoflook
2 bosuitjes
2 theel sesamolie
water
 
Bereiding:
Hak de knoflook en de bosuitjes fijn. Was de taugé goed en verwijder de bruine stukjes. Verhit in een pan het water en voeg 1 eetl zout toe en blancheer de taugé voor 2 minuten. Giet de taugé af en laat afkoelen
Meng het zout met de knoflook, de bosuitjes, de sesamolie en schep dit door de taugé.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 155 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022857