zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Oseng Buncis Jamur Merang - roerbak van sperziebonen met champignons
- Asinan Bogor - Zoetzuur van gemengde groenten
- Gamjatang 감자탕 - stoofpotje van varkensvlees, aardappelen en groenten
- Ayam Besengeh
- Oi Bokkeum - 오이볶음- roerbak van komkommer
- Daging Masak Rempah - rundvlees in een pittige saus
- Panang Nua - droge curry van rundvlees
- Plamuk Pad Namprik Pao - Inktvis in chili olie
- Pla Nung Khing Sai Het - gestoomde vis met gember en paddenstoelen
- Buldak 불닭 - hete en pittige kip
Sukju Namul 숙주나물 - gekruide tauge salade


Sukju Namul 숙주나물
gekruide taugé salade
Ingrediënten:
900 gr taugé
2 eetl zout
6 teentjes knoflook
2 bosuitjes
2 theel sesamolie
water
Bereiding:
Hak de knoflook en de bosuitjes fijn. Was de taugé goed en verwijder de bruine stukjes. Verhit in een pan het water en voeg 1 eetl zout toe en blancheer de taugé voor 2 minuten. Giet de taugé af en laat afkoelen
Meng het zout met de knoflook, de bosuitjes, de sesamolie en schep dit door de taugé.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.