banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Miyeok Muchim - zeewier salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Miyeok Muchim 
zeewier salade

Ingrediënten:
30 gr gedroogde miyeok/wakame zeewier
1/2 kleine komkommer
6 radijsjes
1 theel sesamzaad
water
 
ingrediënten dressing:
4 eetl azijn
1 eetl suiker
3 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1 theel kecap
 
Bereiding:
Week de miyeok voor 30 minuten in water en spoel dit daarna goed af en kneed het vocht uit de zeewier. Verhit in een wat voldoende water en blancheer de zeewier voor 1 minuut. Giet af en spoel af met koud water. Laat uitlekken en kneed het vocht eruit. Snijd de zeewier daarna in stukjes.
Snijd de komkommer en radijsjes in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Meng de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar en roer totdat de suiker is opgelost. Voeg dan de zeewier, de komkommer, de radijs en de sesamzaad toe aan de dressing en meng alles goed.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40303202