Recente reacties

Ilona Van den akker 19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Miyeok Muchim - zeewier salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Miyeok Muchim 
zeewier salade

Ingrediënten:
30 gr gedroogde miyeok/wakame zeewier
1/2 kleine komkommer
6 radijsjes
1 theel sesamzaad
water
 
ingrediënten dressing:
4 eetl azijn
1 eetl suiker
3 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1 theel kecap
 
Bereiding:
Week de miyeok voor 30 minuten in water en spoel dit daarna goed af en kneed het vocht uit de zeewier. Verhit in een wat voldoende water en blancheer de zeewier voor 1 minuut. Giet af en spoel af met koud water. Laat uitlekken en kneed het vocht eruit. Snijd de zeewier daarna in stukjes.
Snijd de komkommer en radijsjes in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Meng de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar en roer totdat de suiker is opgelost. Voeg dan de zeewier, de komkommer, de radijs en de sesamzaad toe aan de dressing en meng alles goed.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275638