banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Yeon-Geun Bokkeum - roerbak van lotus wortel met paprika en champignons

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Yeon-Geun Bokkeum
roerbak van lotus wortel met paprika en champignons

Ingrediënten:
400 gr lotuswortel
1/2 gele parika
1/2 rode parika
125 gr champignons
4 groene lomboks
4 teentjes knoflook
2 eetl olie
zout
1 eetl kecap
1/2 eetl oestersaus
1 eetl rijstwijn  / mirin
1 eetl oligodang / glucosestroop
1 eetl sesamolie
1/2 theel  sesamzaad
2 eetl azijn
3000 ml water
 
Bereiding:
Snijd de uiteinden van de wortel en schil de huid. Snijd de wortel in de lengte doormidden en snijd het dan in plakjes en spoel deze af. Leg de plakjes dan in het water samen met de azijn en laat dit 30 minuten staan. Giet daarna af en laat uitlekken.
Snijd de champignons, de paprika's en de lomboks in stukjes. Snijd de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en voeg de knoflook en de lotus toe. Strooi zout erover en bak voor 4 minuten. Dan de champignons toevoegen en deze mee voor 2 minuten. Vervolgens de paprika en de lomboks toevoegen en bak deze mee voor 3 minuten. Dan de kecap, de oestersaus, de rijstwijn de oligodang en doormengen en bak het vrijwel droog in 2-3 minuten. Besprenkel het met de sesamolie en het sesamzaad en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36808445