banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Yeon-Geun Bokkeum - roerbak van lotus wortel met paprika en champignons

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Yeon-Geun Bokkeum
roerbak van lotus wortel met paprika en champignons

Ingrediënten:
400 gr lotuswortel
1/2 gele parika
1/2 rode parika
125 gr champignons
4 groene lomboks
4 teentjes knoflook
2 eetl olie
zout
1 eetl kecap
1/2 eetl oestersaus
1 eetl rijstwijn  / mirin
1 eetl oligodang / glucosestroop
1 eetl sesamolie
1/2 theel  sesamzaad
2 eetl azijn
3000 ml water
 
Bereiding:
Snijd de uiteinden van de wortel en schil de huid. Snijd de wortel in de lengte doormidden en snijd het dan in plakjes en spoel deze af. Leg de plakjes dan in het water samen met de azijn en laat dit 30 minuten staan. Giet daarna af en laat uitlekken.
Snijd de champignons, de paprika's en de lomboks in stukjes. Snijd de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en voeg de knoflook en de lotus toe. Strooi zout erover en bak voor 4 minuten. Dan de champignons toevoegen en deze mee voor 2 minuten. Vervolgens de paprika en de lomboks toevoegen en bak deze mee voor 3 minuten. Dan de kecap, de oestersaus, de rijstwijn de oligodang en doormengen en bak het vrijwel droog in 2-3 minuten. Besprenkel het met de sesamolie en het sesamzaad en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40303266