banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Nasi liwet - rijst is kokosmelk gekookt

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Nasi liwet
rijst is kokosmelk gekookt
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rijst
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3-4 salamblaadjes
zout

Taburan:
garnering
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Was eerst de rijst goed en laat uitlekken in een vergiet. Roer vervolgens het zout naa smaak door de kokosmelk. Doe vervolgens de salamblaadjes in een pan waarmee de rijst gekookt wordt en bedek hiermee voor zover dat gaat eventueel de bodem. Doe de rijst gelijkmatig in de pan en probeer de salamblaadjes te laten liggen. Giet daarna de kokosmelk langzaam over de rijst en breng dit aan de kook en laat de rijst langzaam gaar worden. Voorzichtig roeren. Bestrooi de rijst voor het serveren met de bawang goreng
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39978912