banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Nasi liwet - rijst is kokosmelk gekookt

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Nasi liwet
rijst is kokosmelk gekookt
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rijst
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3-4 salamblaadjes
zout

Taburan:
garnering
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Was eerst de rijst goed en laat uitlekken in een vergiet. Roer vervolgens het zout naa smaak door de kokosmelk. Doe vervolgens de salamblaadjes in een pan waarmee de rijst gekookt wordt en bedek hiermee voor zover dat gaat eventueel de bodem. Doe de rijst gelijkmatig in de pan en probeer de salamblaadjes te laten liggen. Giet daarna de kokosmelk langzaam over de rijst en breng dit aan de kook en laat de rijst langzaam gaar worden. Voorzichtig roeren. Bestrooi de rijst voor het serveren met de bawang goreng
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689610