Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Nasi liwet - rijst is kokosmelk gekookt

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Nasi liwet
rijst is kokosmelk gekookt
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rijst
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3-4 salamblaadjes
zout

Taburan:
garnering
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Was eerst de rijst goed en laat uitlekken in een vergiet. Roer vervolgens het zout naa smaak door de kokosmelk. Doe vervolgens de salamblaadjes in een pan waarmee de rijst gekookt wordt en bedek hiermee voor zover dat gaat eventueel de bodem. Doe de rijst gelijkmatig in de pan en probeer de salamblaadjes te laten liggen. Giet daarna de kokosmelk langzaam over de rijst en breng dit aan de kook en laat de rijst langzaam gaar worden. Voorzichtig roeren. Bestrooi de rijst voor het serveren met de bawang goreng
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 151 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018564