Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Lidah Sapi Cabe Hijau - gestoofde tong met groene pepers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lidah Sapi Cabe Hijau
gestoofde tong met groene pepers

Haluskan:
ingrediënten:
500 gr rundertong
1/2 ui
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 groene lomboks
1 eetl oestersaus
4 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan pan het water samen met de tong en kook deze gaar. Laat uitlekken en verwijder de huid. Snijd de tong daarna in dunne plakjes. Snijd de ui, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakje. Snijd de lomboks in schuine ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de sjalotjes en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de plakjes tong, de oestersau, de kecap, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Dan de lomboks toevoegen en kook het verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 212 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936241