logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Lidah Sapi Saus Tomat
gesmoorde tong in tomatensaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 tong (os)
2 theel zout
2 theel peper
2 theel nootmuskaat
3 eetl tomatensaus /ketchup
4 teentjes knoflook
2 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook daarin de tondg zacht. Verwijder het vel en snijd de tond in plakjes. Snijd de knoflook fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de tong toe samen het de peper, de nootmuskaat en het zout en bak dit totdat de tong wat droog wordt. Voeg dan de tomatensaus en 250 ml water toe en laat het geheel zachtjes 15 minuten sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 39 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151411