gesmoorde tong in tomatensaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 tong (os)
2 theel zout
2 theel peper
2 theel nootmuskaat
3 eetl tomatensaus /ketchup
4 teentjes knoflook
2 eetl olie
water
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook daarin de tondg zacht. Verwijder het vel en snijd de tond in plakjes. Snijd de knoflook fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de tong toe samen het de peper, de nootmuskaat en het zout en bak dit totdat de tong wat droog wordt. Voeg dan de tomatensaus en 250 ml water toe en laat het geheel zachtjes 15 minuten sudderen.
ingrediënten:
1 tong (os)
2 theel zout
2 theel peper
2 theel nootmuskaat
3 eetl tomatensaus /ketchup
4 teentjes knoflook
2 eetl olie
water
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook daarin de tondg zacht. Verwijder het vel en snijd de tond in plakjes. Snijd de knoflook fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de tong toe samen het de peper, de nootmuskaat en het zout en bak dit totdat de tong wat droog wordt. Voeg dan de tomatensaus en 250 ml water toe en laat het geheel zachtjes 15 minuten sudderen.