logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Acar Biet 3
atjar
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 gekookte bieten
500 ml azijn
5 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
2 kruidnagelen

Cara membuat:
Bereiding:
Verhit in een pan de azijn met de gember voor 5 minuten en laat dit vervolgens afkoelen. Snijd de bieten in stukjes. Meng de kruidnagelen met de bieten en giet hierover de azijn en laat dit een paar uur intrekken voor gebruik.

Add comment

Submit

who is online

We have 73 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180713