Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Acar Biet 3 - atjar

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Biet 3
atjar
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 gekookte bieten
500 ml azijn
5 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
2 kruidnagelen

Cara membuat:
Bereiding:
Verhit in een pan de azijn met de gember voor 5 minuten en laat dit vervolgens afkoelen. Snijd de bieten in stukjes. Meng de kruidnagelen met de bieten en giet hierover de azijn en laat dit een paar uur intrekken voor gebruik.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 156 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41935213