1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Keluwek
sambal van keloewekpitten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 sjalotten
6 teentjes knoflook
100 ml water
4 eetl olie
1 theel asem
2 water
1 theel trassi bakar
4 rode lomboks
zout naar smaak
20 keluwekpitten
2 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de asem met de eetl water. Snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks fijn. Wrijf of maal de keluwekpitten en de laos afzonderlijk fijn. Meng de keluwekpitten met het asemwater. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de sjalotten, de laos, de knoflook, de trassi en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het zout, het water en de keluwek/asem mengsel toe en sudder dit alles totdat het vocht is verdampt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35258417