1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Keluwek
sambal van keloewekpitten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 sjalotten
6 teentjes knoflook
100 ml water
4 eetl olie
1 theel asem
2 water
1 theel trassi bakar
4 rode lomboks
zout naar smaak
20 keluwekpitten
2 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de asem met de eetl water. Snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks fijn. Wrijf of maal de keluwekpitten en de laos afzonderlijk fijn. Meng de keluwekpitten met het asemwater. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de sjalotten, de laos, de knoflook, de trassi en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het zout, het water en de keluwek/asem mengsel toe en sudder dit alles totdat het vocht is verdampt.

who is online

We hebben 240 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35014131