Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Acar Biet 2 - atjar

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Biet 2
atjar
Bahan-bahan;
ingrediënten:
5 gekookte rode bieten
4 eetl suiker
2 theel zout
5 kruidnageltjes
12 peperkorrels
4 eetl azijn
250 ml water
2 eetl maizena
1 ui
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ui grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de ui lichtbruin. Snijd de bieten in wat dikke repen. Verhit in een wok/wadjan het water samen met de suiker, het zout, de peperkorrels en de kruidnagels. Voeg dan de bieten toe gevolgd door het azijn en laat dit nog 3 minuten koken. Bind de saus met de maizena. Eerst laten afkoelen voor gebruik.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41910907