banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pangek sumpa - Karper en groenten in een pakketje

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pangek sumpa
Karper en groenten in een pakketje
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 karper van 500 gr
500 ml water,
300 gr jonge nangka
175 gr witte kool
15 stuks kousenband
9 cerme
1 serehstengel, gekneusd
bananenbladeren
6 jeruk purutblaadjes
1 klein kunyitblad
3 takjes ruku-ruku blad
zout naar smaak
110 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Haluskan:
boemboe
5 kemirinootjes
4 sjalotjes
3 rode lomboks
4 cm gember (jahe/djahé)
3,5 cm kunyit (kurkuma)
3 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Maak eerst de vis schoon en snijd deze dan in 2 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de nangka in stukjes, de kool grof en de kouseband in lange stukjes.
Bedek de binnenkant van een wok/wadjan met de bananenbladeren. Leg daarop eerst de groenten en dan de vis. Meng de boemboe met het water, de ruku-ruku, het kunyitblad, de jeruk purut, de cerme en de sereh. Eventueel zout naar smaak toevoegen. Giet dit vervolgens in de wok over de vis en groenten. Bedek het geheel weer met bananenbladeren en laat dit alles zachtjes 20 minuten stoven.
Voeg dan de kokosmelk toe en laat het zachtjes stoven totdat de saus is ingedikt..
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 287 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576905