1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 7 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pangek sumpa
Karper en groenten in een pakketje
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 karper van 500 gr
500 ml water,
300 gr jonge nangka
175 gr witte kool
15 stuks kousenband
9 cerme
1 serehstengel, gekneusd
bananenbladeren
6 jeruk purutblaadjes
1 klein kunyitblad
3 takjes ruku-ruku blad
zout naar smaak
110 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Haluskan:
boemboe
5 kemirinootjes
4 sjalotjes
3 rode lomboks
4 cm gember (jahe/djahé)
3,5 cm kunyit (kurkuma)
3 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Maak eerst de vis schoon en snijd deze dan in 2 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de nangka in stukjes, de kool grof en de kouseband in lange stukjes.
Bedek de binnenkant van een wok/wadjan met de bananenbladeren. Leg daarop eerst de groenten en dan de vis. Meng de boemboe met het water, de ruku-ruku, het kunyitblad, de jeruk purut, de cerme en de sereh. Eventueel zout naar smaak toevoegen. Giet dit vervolgens in de wok over de vis en groenten. Bedek het geheel weer met bananenbladeren en laat dit alles zachtjes 20 minuten stoven.
Voeg dan de kokosmelk toe en laat het zachtjes stoven totdat de saus is ingedikt..
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35888850