Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Bapel - indische wafeltjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bapel
indische wafeltjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eetl gistkorrels
150 ml warm water
400 gr bloem
6 eieren
300 gr suiker
400 ml santen asli
1 eetl boter, gesmolten
1/2 theel zout
1/2 theel vanille essence

Cara membuat:
bereiding:
Los de gist op in het water en meng daar 150 gr bloem doorheen. Laat het 30 minuten rusten. Meng dan de rest van de bloem erdoor en kneed dit tot een homogeen deeg. Klop de eieren samen met de suiker op en meng dit door het deeg samen met de santen, de boter, het zout en de vanille. Laat dit 3 uur rusten. Verhit een wafelijzer en giet het deeg er in en bak dit totdat het goudbruin is en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 249 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925820