Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Barongko - gestoomde bananencake

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Barongko
gestoomde bananencake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr tepung beras / rijstmeel
25 gr tepung sagu / sago meel anders maizena
100 ml water, kokend
150 gr palmsuiker
1 theel zout
1/2 theel vanille
800 ml kokosmelk, warm
500 gr bananen
banenenblad
 
Bahan saus santan:
ingrediënten saus:
400 ml santen asli (dikke kokosmelk)
1/2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bananen in stukken. Meng de rijstmeel met het sagomeel en roer het water erdoor. Dan al roerend de palmsuiker, het zout en de vanille toevoegen gevolgd door de kokosmelk en schep de bananen erdoor. Leg wat van het deeg op een stuk bananenblad en voeg wat kokosmelksaus toe. Vouw het dicht als een pakketje en stoom het in 40 minuten gaar.
 
kokosmelksaus:
verhit in een pan de santen asli en het zout en breng aan de kook.
 
voldoende voor 24 cakejes 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252010