banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Barongko - gestoomde bananencake
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Barongko
gestoomde bananencake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr tepung beras / rijstmeel
25 gr tepung sagu / sago meel anders maizena
100 ml water, kokend
150 gr palmsuiker
1 theel zout
1/2 theel vanille
800 ml kokosmelk, warm
500 gr bananen
banenenblad
 
Bahan saus santan:
ingrediënten saus:
400 ml santen asli (dikke kokosmelk)
1/2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bananen in stukken. Meng de rijstmeel met het sagomeel en roer het water erdoor. Dan al roerend de palmsuiker, het zout en de vanille toevoegen gevolgd door de kokosmelk en schep de bananen erdoor. Leg wat van het deeg op een stuk bananenblad en voeg wat kokosmelksaus toe. Vouw het dicht als een pakketje en stoom het in 40 minuten gaar.
 
kokosmelksaus:
verhit in een pan de santen asli en het zout en breng aan de kook.
 
voldoende voor 24 cakejes 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38851022