banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 11 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Barongko - gestoomde bananencake
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Barongko
gestoomde bananencake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr tepung beras / rijstmeel
25 gr tepung sagu / sago meel anders maizena
100 ml water, kokend
150 gr palmsuiker
1 theel zout
1/2 theel vanille
800 ml kokosmelk, warm
500 gr bananen
banenenblad
 
Bahan saus santan:
ingrediënten saus:
400 ml santen asli (dikke kokosmelk)
1/2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bananen in stukken. Meng de rijstmeel met het sagomeel en roer het water erdoor. Dan al roerend de palmsuiker, het zout en de vanille toevoegen gevolgd door de kokosmelk en schep de bananen erdoor. Leg wat van het deeg op een stuk bananenblad en voeg wat kokosmelksaus toe. Vouw het dicht als een pakketje en stoom het in 40 minuten gaar.
 
kokosmelksaus:
verhit in een pan de santen asli en het zout en breng aan de kook.
 
voldoende voor 24 cakejes 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40075148