banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 28 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon 1 Comment
Baeba - Gestoomde kokoscake met suikerstroop

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Baeba
Gestoomde kokoscake met suikerstroop
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren
10 eetl. rijstemeel
160 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
bananenblad

bahan-bahan suikersiroop:
ingrediënten:
250 gr geraspte gula jawa (palmsuiker)
1 kaneelstokje
250 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Klop de eieren zodanig op dat deze gaan schuimen en schep lepel voor lepel het rijstemeel erdoor. Vervolgens de kokosmelk en het zout er door scheppen. Verhit in een pannetje het water en voeg hier de palmsuiker en de kaneel aan toe en kook dit totdat de suiker in opgelost en het mengsel dit is geworden. Verwijder dan het kaneelstokje. Bekleed een schaal met het bananenblad en giet hierin het beslag. Stoom de cake vervolgens is 30-35 minuten gaar. Schep het dan op een schaal en giet daarna de siroop over de cake en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39792415