banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 2 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Ikan Mas Bumbu Kuning - gebakken karper met gekruide saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Mas Bumbu Kuning 
gebakken karper met gekruide saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr karper
150 ml santen asli
5 rode rawits
3 jeruk perut blaadjes
2 salam blaadjes
5 bosuitjes
1 limoen
1 theel azijn
1/2 theel zout
olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 gedroogde lomboks
11 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 cm kunyit
2 cm jahe
1 tomaat
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Wrijf de vis in met het zout en het sap van de limoen en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vis bruin en gaar en laat deze uitlekken. Snijd de bosuitjes in dunne reepjes. 
Giet de olie af maar laat 3 eetl olie achter. Fruit hierin de bumbu voor 5 minuten en voeg de jeruk purut, de salam, de santen en de bosuitjes toe en verhit het geheel totdat de saus begint te komen. Voeg dan de rawits, het zout en de azijn toe en laat de saus zachtjes indikken. Schenk de saus over de vis en server.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 207 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38528084