1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Pari
roerbak van gekruide rog

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr (pijlstaart)rog
1 sereh/citroengras
2 salam blaadjes
250 ml water
1 theel asam + 1 eetl water
1 1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 kemiri noten
3 cm kunyit
2 cm laos
3/4 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in en pan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh en de salam voor 3 minuten. Voeg dan de vis toe en bak deze totdat het van kleur verandert. Dan het water en het asamwater toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus is ingedikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415999