Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Udang Tabur Mete - roerbak van garnalen met cashew noten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Udang Tabur Mete
roerbak van garnalen met cashew noten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr gamba's
150 gr cashew noten
6 gedroogde lomboks, geweekt
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
1/2 theel peper
2 lente-ui
2 eetl olie

Bahan saus:
ingrediënten saus:
2 eetl oestersaus
1 eetl saus tomat (zie recept)
1 eetl kecap asin
1 theel saus sambal (zie recept)
1 theel maizena
100 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en pel deze maar laat de staart zitten en snijd de rug in. Snijd de lomboks in stukjes en de lente-ui in 2 cm lange stukjes. Hak de knoflook fijn en rasp de jahe. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 1 minuut. Meng dan de lomboks en de peper toe en meng goed.
Dan de garnalen en de saus toevoegen en roer totdat de garnalen van kleur veranderen en breng het aan de kook.
Meng dan de lente-ui en de cashewnoten erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42100489