Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 21 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Udang Tabur Mete - roerbak van garnalen met cashew noten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang Tabur Mete
roerbak van garnalen met cashew noten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr gamba's
150 gr cashew noten
6 gedroogde lomboks, geweekt
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
1/2 theel peper
2 lente-ui
2 eetl olie

Bahan saus:
ingrediënten saus:
2 eetl oestersaus
1 eetl saus tomat (zie recept)
1 eetl kecap asin
1 theel saus sambal (zie recept)
1 theel maizena
100 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en pel deze maar laat de staart zitten en snijd de rug in. Snijd de lomboks in stukjes en de lente-ui in 2 cm lange stukjes. Hak de knoflook fijn en rasp de jahe. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 1 minuut. Meng dan de lomboks en de peper toe en meng goed.
Dan de garnalen en de saus toevoegen en roer totdat de garnalen van kleur veranderen en breng het aan de kook.
Meng dan de lente-ui en de cashewnoten erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41465280