Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Tumis Ayam Saus Cabai Merah - gebakken kip in een zoete rode pepersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Ayam Saus Cabai Merah
gebakken kip in een zoete rode pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kip
75 gr gedroogde rode lomboks
1 eetl sesam olie
1/2 theel zout
1 eetl palmsuiker
2 eetl kecap manis
1 lente-ui

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Snijd de lomboks fijn en snijd de lente-ui fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de lomboks totdat deze zacht zijn geworden. Voeg dan de kip toe en meng goed. Vervolgens het zout, de palmsuiker en de kecap toevoegen en bak de kip gaar. Meng dan de lente-ui erdoor. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902678