Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Tumis Ayam Saus Cabai Merah - gebakken kip in een zoete rode pepersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Ayam Saus Cabai Merah
gebakken kip in een zoete rode pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kip
75 gr gedroogde rode lomboks
1 eetl sesam olie
1/2 theel zout
1 eetl palmsuiker
2 eetl kecap manis
1 lente-ui

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Snijd de lomboks fijn en snijd de lente-ui fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de lomboks totdat deze zacht zijn geworden. Voeg dan de kip toe en meng goed. Vervolgens het zout, de palmsuiker en de kecap toevoegen en bak de kip gaar. Meng dan de lente-ui erdoor. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431491