Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Tumis Ayam Saus Cabai Merah - gebakken kip in een zoete rode pepersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Ayam Saus Cabai Merah
gebakken kip in een zoete rode pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kip
75 gr gedroogde rode lomboks
1 eetl sesam olie
1/2 theel zout
1 eetl palmsuiker
2 eetl kecap manis
1 lente-ui

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Snijd de lomboks fijn en snijd de lente-ui fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de lomboks totdat deze zacht zijn geworden. Voeg dan de kip toe en meng goed. Vervolgens het zout, de palmsuiker en de kecap toevoegen en bak de kip gaar. Meng dan de lente-ui erdoor. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41240126