logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Tumis Ayam Sawi Asin
roerbak van kip met gezouten kool

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kipfilet
150 gr sawi asin / gezouten kool
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
3 eetl kecap sin
1 eetl oestersaus
1 eetl angciu, anders mirin of rijstwijn
1 1/2 eetl vijfkruiden poeder
150 ml water
2 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in kleine blokjes. Knijp het vocht uit de gezouten klool. Hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak totdat deze van kleur verandert. Dan de kecap asin, de angciu en de oestersaus toevoegen en meng goed.
Vervolgens de vijfkruiden, het water, de kecap manis, het zout en de peper toevoegen en meng goed.
Kook vervolgens op laag vuur en afgesloten het geheel verder gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 122 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44397951