Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Kepiting Telur Asin - krab in eiersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kepiting Telur Asin
krab in eiersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr krab
water
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 lente-ui
3 gezouten eieren, rauw
3 eetl oestersaus
1/2 theel peper
250 ml water
1/4 theel zout
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en breng aan de kook. Voeg dan de krab toe en schep de krab uit de pan. Maak de krab schoon. Snijd de krab doormidden. Snijd de lenteui in stukjes. Klop de eieren op. Hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de jahe en de lente-ui voor 2 minuten. Voeg dan de krab toe en bak totdat deze van kleur verandert.
Dan de eieren, de oestersaus, de peper, het zout en het water toevoegen en meng goed. Kook totdat de krab gaar is geworden en de saus is ingedikt.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233673