Recente reacties

Ron 9 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kepiting Telur Asin - krab in eiersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kepiting Telur Asin
krab in eiersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr krab
water
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 lente-ui
3 gezouten eieren, rauw
3 eetl oestersaus
1/2 theel peper
250 ml water
1/4 theel zout
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en breng aan de kook. Voeg dan de krab toe en schep de krab uit de pan. Maak de krab schoon. Snijd de krab doormidden. Snijd de lenteui in stukjes. Klop de eieren op. Hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de jahe en de lente-ui voor 2 minuten. Voeg dan de krab toe en bak totdat deze van kleur verandert.
Dan de eieren, de oestersaus, de peper, het zout en het water toevoegen en meng goed. Kook totdat de krab gaar is geworden en de saus is ingedikt.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 195 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110653