krab in eiersaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr krab
water
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 lente-ui
3 gezouten eieren, rauw
3 eetl oestersaus
1/2 theel peper
250 ml water
1/4 theel zout
3 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en breng aan de kook. Voeg dan de krab toe en schep de krab uit de pan. Maak de krab schoon. Snijd de krab doormidden. Snijd de lenteui in stukjes. Klop de eieren op. Hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de jahe en de lente-ui voor 2 minuten. Voeg dan de krab toe en bak totdat deze van kleur verandert.
Dan de eieren, de oestersaus, de peper, het zout en het water toevoegen en meng goed. Kook totdat de krab gaar is geworden en de saus is ingedikt.